Milos

ΜΗΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ

Ανακαλύψτε τα καλύτερα σημεία της Μήλου και του Πολύαιγου σε μισή μέρα.

Νοικιάζοντας ένα ιδιωτικό σκάφος, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων με την ελευθερία και την άνεση που μόνο ένα ιδιωτικό σκάφος μπορεί να σας προσφέρει. Η Royal Blue είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε ημερήσιες εκδρομές αναψυχής με έδρα τον Αδάμαντα, το γραφικό κεντρικό λιμάνι της Μήλου με τα υπέροχα γαλανά νερά – αναμφίβολα το καλύτερο σημείο εκκίνησης μιας αξέχαστης κρουαζιέρα στο νησί.

Η κρουαζιέρα Μήλος Γαλάζια Νερά, ξεκινά απο τον Αδάμαντα προς το Σαρακίνικο και τον Πολύαιγο και διαρκεί περίπου 4:30 ώρες όπου μπορείτε να την απολαύσετε είτε το πρωί (10:00 – 14:30) είτε το βράδυ (15:30 – 20:00). Όποια ώρα κι αν επιλέξετε, η φυσική ομορφιά αυτών των μοναδικών τοπίων θα σας κόψει την ανάσα.

Από τη στιγμή που θα αναχωρήσουμε από τον Αδάμαντα, το πλήρωμα του Royal Blue θα δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα εν πλω για εσάς και τους αγαπημένους σας: η αγαπημένη σας μουσική θα παίζει μέσω Bluetooth, θα σερβίρεται δροσιστικό κρασί, φρούτα και νόστιμα σνακ ενώ το δωρεάν WiFi θα είναι διαθέσιμο για να μπορείτε να μοιραστείτε αυτή τη μοναδική εμπειρία με όλους όσους επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε στα αναπαυτικά καθίσματα του Royal Blue και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα καθώς κατευθύνεστε στον ονειρεμένο προορισμό σας.

Φτάνοντας στο Σαρακίνικο, όχι μόνο θα συνειδητοποιήσετε γιατί είναι η πιο αγαπημένη και πολυφωτογραφημένη παραλία της Μήλου, αλλά και γιατί η επιλογή σας να την επισκεφτείτε με ένα ιδιωτικό σκάφος ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε! Καθώς οι βράχοι του Σαρακίνικου γεμίζουν με κόσμο, εσείς θα κολυμπάτε στα σμαραγδένια νερά του και θα θαυμάζετε την απίστευτη ομορφιά του με την ελευθερία και την ιδιωτικότητα που σας παρέχει το Royal Blue. Μια επίσκεψη στο Σαρακίνικο είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία. Θα απολαύσετε τον ήλιο και θα κολυμπήσετε στο «Σεληνιακό» τοπίο του μέρους. Οι απίστευτοι σχηματισμοί ηφαιστειακών πετρωμάτων δημιουργούν λευκές θαλάσσιες σπηλιές σμιλεμένες τόσο τέλεια από τον άνεμο και τα κύματα, που κάνουν την παραλία να μοιάζει με φεγγάρι.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Πολύαιγο, το μικρό εξωτικό «νησί των κατσικιών» που είναι προσβάσιμο μόνο με σκάφος, για να επισκεφτούμε τον Μπλε Κόλπο, μια παρθένα παραλία που μοιάζει με μικρό αμφιθέατρο μέσα στη θάλασσα. Ο Πολύαιγος είναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου, ένας πραγματικά ανέγγιχτος από το ανθρώπινο αποτύπωμα παράδεισος που είναι τόσο πλούσιος και καλοδιατηρημένος που έχει ενταχθεί στο Natura 2000. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή η κρουαζιέρα είναι γεμάτη από μοναδικές παραλίες και κόλπους που περιμένουν να εξερευνηθούν. Ως εκ τούτου, η κολύμβηση με μάσκα και αναπνευστήρα είναι μια εξαιρετική επιλογή με τον εξοπλισμό που θα βρείτε στο σκάφος.

Το Royal Blue είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια ή τη παρέα σας καθότι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 9 επισκέπτες. Ο έμπειρος καπετάνιος και το πλήρωμά μας θα φροντίσουν για τα πάντα, εξασφαλίζοντας μια ξεκούραστη, διασκεδαστική και ασφαλή κρουαζιέρα από τον Αδάμαντα στο Σαρακίνικο και μέχρι τον Μπλε Κόλπο του Πολυαίγου.

  • Full Day
  • 9 guests
  • Private Basis
Η κρουαζιέρα μας "Μήλος Γαλάζια Νερά" σας ταξιδεύει στις καλύτερες παραλίες της Μήλου και Πολύαιγου με το πολυτελές ιδιωτικό μας σκάφος
Milos

ΜΗΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ

Tour Location

Αναχώρηση από τον Αδάμαντα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε πάνω αναπαυτικά καθίσματα του Royal Blue και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα καθώς κατευθύνεστε στον ονειρεμένο προορισμό σας.

Άφιξη στο Σαρακίνικο

Μια επίσκεψη στο Σαρακίνικο είναι σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Θα απολαύσετε τον ήλιο και θα κολυμπήσετε στο «Σεληνιακό» τοπίο αυτού του μέρους

Στάση για κολύμπι στον Πολύαιγο

Ο Πολύαιγος είναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου και ένας πραγματικά ανέγγιχτος από το ανθρώπινο αποτύπωμα παράδεισος

Επιστροφή στον Αδάμαντα

Μετά απο μια διασκεδαστική μέρα γεμάτη θάλασσα και ήλιο επιστρέφουμε στην βάση.
Milos

ΜΗΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ

0.0
Overall
Milos

ΜΗΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ